Gepost op

Per 2 mei nieuwe openingstijden!

Per 2 mei gaat er wat veranderen! Gezien de nieuwe locatie duidelijk laat zien dat klanten graag komen en veelal op afspraak ga ik om zo efficiënt mogelijk te werken per maandag 2 mei  andere openingstijden hanteren. Op maandag en dinsdag ga ik samen met een team andere enthousiaste mensen iets anders oppakken waar ik al lang naar aan het kijken ben. Mijn winkel is er op gericht je op de perfecte schoen te laten lopen die bij jouw past. Naast schoenen bieden wij alles aan wat hardloop gerelateerd is. Interessant is natuurlijk hoe krijg je mensen in beweging? Op de maandag en dinsdag ga ik juist kijken hoe ik mensen ik beweging kan krijgen. Zodat na de keus, oke sporten is belangrijk voor me, je de vervolg vraag krijgt waar haal ik dan het juiste materiaal. Mijn winkel sluit daar uiteraard perfect op aan. Nu komt mijn winkel in beeld wanneer je bedacht hebt ik ga bewegen en waar haal ik het beste mijn advies en spullen.  Om al in een eerder stadium in beeld te komen ga ik samen met anderen je het belang van sporten in laten zien en je enthousiast maken om te gaan bewegen. Of dat nu lopen, fietsen, wandelen enz is dat is niet belangrijk. Door te sporten wordt je zowel lichamelijk als geestelijk een rijker individu en ervaar je het leven prettiger. Is dat niet wat we allemaal willen?

Het totaal concept van mensen in beweging krijgen en dan met de juiste schoenen, kleding en accessoires geeft mij een nieuwe BOOST. Op deze manier kan ik mijn passie voor het lopen al in een eerder stadium over brengen. En hoop ik ook voor de toekomst een steentje bij te dragen aan gezondheid en welzijn van de mens.

Per 2 mei zijn de nieuwe openingstijden:

Maandag:    Gesloten

Dinsdag:      Gesloten

Woensdag:   09.30 – 18.30 uur

Donderdag: 09.30 – 18.30 uur

Vrijdag:        09.30 – 18.30 uur

Zaterdag:     09.30 – 17.00 uur

Zondag:       Gesloten