Hardloopwinkel in Noord Brabant

Op zoek naar een hardloopwinkel in Breda? Maak kennis met By Berry’s! Misschien ken je By Berry’s nog van de Haagdijk in Breda, of als Runnersworld Breda. Inmiddels is de hardloopspeciaalzaak verhuisd naar Markendaalseweg 52 te Breda. Je vindt de nieuwe winkel in het centrum van Breda. Parkeren kan bij Q-parcs en de Barones

Jouw hardloopwinkel in Breda

Je kunt bij By Berry’s terecht voor alles wat je nodig hebt voor een goede hardloopuitrusting. We hebben een breed assortiment hardloopschoenen, zodat jij altijd de perfecte schoen kan vinden. Ook hebben we een groot assortiment hardkleding en -accessoires. Of je nu begint met hardlopen of een ervaren marathon loper bent, ons doel is om iedereen te voorzien van het juiste en beste materiaal.

Hardloopadvies en loopanalyse

Bij By Berry’s krijg je persoonlijk advies. Voor zowel de perfecte hardloopschoen als hardlooptraining. Je kunt bij ons terecht voor een loopanalyse. We maken een scan om te zien of je extra ondersteuning kunt gebruiken tijdens het hardlopen en zo ja waar. Op basis hiervan kiezen we een selectie hardloopschoenen. Deze kun je natuurlijk meteen passen en uitproberen in de winkel! Hiernaast begeleiden we je ook graag met hardlooptraining. Wil je beginnen maar je weet niet goed hoe? Ook daarvoor ben je bij By Berry’s aan goede adres. Wij zetten onze ervaring graag in voor hardlooptraining op maat!

Tot snel!

Op zoek naar de perfecte hardloopschoen of wil je graag hardloopadvies op maat? Kom dan langs in onze hardloopwinkel in regio Drimmelen. Je vindt ons aan de Markendaalseweg 52, in het centrum van Breda. Je kunt parkeren bij Q-parcs en de Barones. Hiernaast kun je ook altijd contact opnemen via b.snoeren@byberrys.nl of via 076-5221561. We helpen je graag!