Hardloopwinkel

Wil je hardloop schoenen kopen? Dan ben je bij onze hardloopwinkel aan het juiste adres. Iedere voet is anders. Onze specialisten begrijpen dat als geen ander. Daarom bieden wij schoenen die als gegoten zitten in onze winkel aan de Markendaalseweg 52 . Of het nu gaat om een schoen die veel corrigerend is of een schoen die minimalistisch is. Wij adviseren en begeleiden jou bij het vinden van dé perfecte hardloopschoen.

Wanneer je bij ons binnenstapt, zul je merken dat bij ons alles net even anders wordt aangepakt.

Advies op maat

Ons advies is altijd objectief, eerlijk en oprecht. Onze specialisten werken onvoorwaardelijk om je zo goed mogelijk te voorzien van het beste advies. Ons assortiment is er op gericht om zowel de absolute beginner als de ervaren marathon loper van het juiste materiaal te voorzien. We bieden je de nieuwste materialen op het gebied van kleding, schoenen en accessoires.

De perfecte hardloop schoenen kopen

We hebben een ruim assortiment hardloopschoenen in onze showroom, waardoor we iedereen van de perfecte schoen kunnen voorzien. Hiernaast kun je ook bij ons terecht voor een loopanalyse. Op basis van deze analyse zien we welke schoen jij nodig hebt voor jouw optimale renstijl.

Jouw hardloopwinkel en showroom

Naast een ruim assortiment aan hardloopschoenen en trail schoenen kun je ook bij ons terecht voor alle benodigdheden rondom hardlopen. In onze hardloopwinkel vind je comfortabele kleding voor elk seizoen, accessoires, sportvoeding en handige gadgets.

Is jouw uitrusting compleet, maar weet je niet goed waar je moet beginnen met hardlopen? We helpen je ook graag met hardlooptraining op maat. We gebruiken onze jarenlange ervaring en vele kilometers graag om je te helpen. Hiernaast vind je alle hulp die je nodig hebt bij het hardlopen rondom onze hardloopspeciaalzaak.

Check ook onze webshop

http://www.ilovetrails.nl

Tot snel!

Of nu hardloop schoenen wil kopen, een loopanalyse wilt of hulp wilt bij jouw hardlooptraining, bij ons ben je aan het juiste adres. Je bent van harte welkom in onze winkel! Hiernaast kun je ook altijd contact opnemen via b.snoeren@byberrys.nl of via 076-5221561. We helpen je graag!

Openingstijden:

Ma 13.00 – 18.00 uur
Di 9.30 – 18.00 uur
Wo 9.30 – 18.00 uur
Do 9.30 – 19.00 uur
Vr 9.30 – 18.00 uur
Za 9.30 – 17.00 uur

Hardloopschoenen advies | Hardlooptraining op maat | Hardloopevenementen