Trailschoenen

Ben je op zoek naar de beste trailschoenen? Dan zit je bij By Berry’s helemaal goed! Onze specialisten kunnen je helpen met het vinden van de perfecte trail hardloopschoenen voor jou. In onze mooie winkel aan de Markendaalseweg 52 te Breda kan je altijd terecht voor persoonlijk advies.

trailschoenen kopen

Wat zijn trail schoenen?

Trail schoenen zijn hardloopschoenen die speciaal gemaakt zijn voor onverharde gronden. Bijvoorbeeld als je graag rent in het bos, door de bergen of door zand. Het verschil tussen hardloopschoenen en trail hardloopschoenen zit hem in de ondersteuning van de voet. Een voorbeeld hiervan is de noppen die aan de onderkant van een trailschoen zitten. Dit zorgt voor veel meer grip. Deze schoenen helpen je comfortabel te kunnen hardlopen op veel verschillende soorten hardlooproutes. Bij elk type ondergrond hoort een andere soort schoen. Het is dus van belang dat je de juiste soort trailschoenen uitkiest.

Deskundig advies

Kan je advies gebruiken bij het vinden van het paar schoenen wat het beste bij je past? Wij geven eerlijk, objectief en kwalitatief advies. Een onderdeel van ons adviesproces is een loopanalyse. Hierbij wordt gekeken naar wat je doelen zijn of op welke ondergronden je vaak loopt. We hebben de juiste apparatuur om een echt professionele aanbeveling te kunnen geven. Op basis van deze informatie, zullen er een aantal schoenen worden uitgekozen die het beste bij jou zullen passen. De eindkeuze blijft natuurlijk bij jou. Jij bent immers de enige die kan zeggen of de schoen ook echt lekker zit.

Ons assortiment trail hardschoenen

We hebben een ruim assortiment aan zowel hardloop- als trailschoenen. Daarnaast hebben wij ook andere benodigdheden voor het hardlopen. Bijvoorbeeld: seizoensgebonden kleding, racevesten en andere accessoires. Je kan voor zowel een heren als dames hardloopuitrusting bij ons terecht. Dynafit is een goed voorbeeld van een van de populaire merken die wij verkopen. Voor hardloopschoenen hebben we schoenen voor de beginners maar ook zeker voor de gevorderde hardloper. Qua hardloopkleding is Montane een van de beste merken, natuurlijk is ook dit merk bij ons verkrijgbaar. Nieuwsgierig geworden? Kom snel een kijkje nemen in onze showroom!

Trailschoenen kopen?

Kom vooral langs in onze showroom. Wij zijn te vinden aan de Markendaalseweg 52 te Breda Je kan natuurlijk ook altijd contact opnemen via 076-5221561 of via b.snoeren@byberrys.nl. We staan altijd enthousiast klaar om te helpen!