Hardloopwinkel in Breda

By Berry’s is jouw hardloopwinkel in Breda. Je kent By Berry’s misschien nog wel van de Haagdijk in Breda, of zelfs als Runnersworld Breda. Inmiddels is de hardloopspeciaalzaak verhuisd naar de Markendaalseweg 52 voor een nieuwe mooie winkel!hardloopwinkel hooge zwaluwe

Jouw hardloopwinkel in Breda

Bij By Berry’s vind je alles wat je nodig hebt voor een goede hardloopuitrusting. Denk aan een breed assortiment hardloopschoenen. Zo vind je altijd de perfecte schoen voor jou. Hiernaast hebben we ook een groot assortiment hardkleding en -accessoires. Of je nu begint met hardlopen of een ervaren marathon loper bent, ons doel is om iedereen te voorzien van het juiste en beste materiaal.

Hardloopadvies en loopanalyse

Bij By Berry’s krijg je persoonlijk advies. Zo kun je er terecht voor een loopanalyse. Hierbij wordt een scan gemaakt om te zien of je extra steun kunt gebruiken en zo ja waar. Vervolgens krijg je een aantal hardloopschoenen afgestemd op jouw voet. Deze kun je natuurlijk meteen uitproberen in de winkel! Heb je inmiddels de perfecte uitrusting maar kun je ook begeleiding gebruiken bij de training? Ook daarvoor ben je bij By Berry’s aan goede adres. Wij zetten onze ervaring graag in voor hardlooptraining op maat!

Meer dan een hardloopspeciaalzaak

De winkel is gevestigd in een groot en modern pand met alle specialisten onder één dak! Naast de hardloopspeciaalzaak kun je er ook terecht voor de sportschool Top Fit, een fysiotherapeut, osteopaat én een masseur.

Kom langs!

Kom langs in onze hardloopwinkel in regio Hooge Zwaluwe. Je vindt de winkel aan de Markendaalseweg 52, in het het centrum van Breda. Je kun je ook altijd contact opnemen via b.snoeren@byberrys.nl of via 076-5221561. Tot snel!