Gepost op

Berry wint afgelopen weekend 3 november LEO 180 2019!!!

Afgelopen zaterdag stond ik aan de start van een ultra loop over 210 km door het mooie Brabantse landschap. Samen met 12 andere waren wij uitgenodigd om 210 km door los zand te lopen binnen 36 uur en zo de beer voor te blijven. Tijdsdruk, nauwelijks ondersteuning, route die niet echt bestaat en alleen maar los zand. Na 31 uur en 38 minuten mocht ik mezelf als gelukkig winnaar prijzen van de 12 lopers zijn er slechts 4 gefinisht en dit zijn echt getrainde ultra lopers. Enorm trots op deze prestatie! Op naar de volgende echte grote uitdaging eind februari 2020 dan zal ik starten op de Legend Trails 500 km. De doelstelling is om deze binnen 5 dagen te lopen, je mag er 7 dagen over doen. Benieuwd hoe ik hiervoor train????? Volg mij dan.

Interesse om zelf ook je afstand te verleggen?

Ik ga je helpen! Stuur een mail naar b.snoeren@byberrys.nl en we maken een afspraak.